Leveranspolicy

Levering

Vores mål er at behandle alle ordrer, der kommer ind før kl. 13,00 samme dag i tidsrummer mandag til fredag. Alle varer leveres i henhold til beskrivelsen i webshoppen. Vi leverer inden for 1-2 hverdage fra bestillingstidspunktet. Hvis du bestiller før kl. 13,00 på en hverdag,  afsendes samme dag. Hvis du bestiller i en weekend eller på en helligdag, afsendes førstkommende hverdag.

Vi sender til din privat- adresse medmindre du bestille til levering i en Pakkeshop. Hvis du ikke er hjemme ved afleveringstidspunktet, eller buddet ikke kan stille pakke sikkerhedsmæssigt ansvarligt, bliver pakken indleveret til et afhentningssted i nærheden af dig, og du vil modtage en e-mail og et tracking nr. HUSK ALTID AT TJEK DIT SPAMFILTER! Hvis du ikke har modtaget beskede fra os! 

NB! Det er dit ansvar at afhente din vare fra Posthuset/pakkeshoppen inden 8 dage, da den ellers bliver returneret. Skal vi gensende din pakke vil du blive opkrævet kr. 100,- til dækning af fragt og håndtering

Fragten bliver beregnet ud fra det samlet køb. Hvis du køber for over 300,- kr. er fragten gratis! Under 300,- kr. skal du betale kr. 29,-. 

Du vil altid modtage et track and trace nummer, så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig.